Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 martie 2011

Shopping la standul Golden Rose

Buna!
Azi am profitat de ziua libera si am fost un pic la "bantuit" prin magazine, doar asa sa-mi incant ochii. La noi in Iasi in Moldova Mall este la un stand Golden Rose cu zeci de produse pe care nu le-am vazut prin alte parti: farduri, truse, lacuri, rujuri, etc.
M-am oprit la 2 rujuri si un lac nail art. Lacul nu cred ca mai necesita prezentare, insa rujurile da. Cel rosu este nuanta 120 iar cel bej-roz este 114. 
La o prima testare constat ca sunt foarte cremoase (au ca prim ingrediente  uleiul de ricin, apoi o ceara, dar si vitamina E),  sunt foarte pigmentate si au un miros parfumat, cam ieftin dar nu ma deranjeaza foarte tare.
 Azi am buzele cam uscate si nu m-am putut da cum trebuie si nici n-am folosit liner pentru cel rosu dar cred ca va puteti face o idee din poze.





 Costa doar 15 RON si sunt comparabile cu cele de la Max Factor, deci merita incercate mai ales ca nuantele sunt variate si dragute.





2 comentarii:

  1. si in buc la fel, 7 lei. eu am o nuanta de roz isteric de la ei si unu gen corai, in rest le-am incercat pe cele nude, dar nu mi s-au potrivit. tine f mult, e chiar bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca e 15 Ron pentru ca e stand in mall:))...Lacurile de unghii erau 5 Ron si eu le iau cu 3 de la o toneta...nu mi s-a parut diferenta prea mare dar la rujuri e cam...dublu:D

    RăspundețiȘtergere