Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Biju-urile mele preferate


In materie de bijuterii sunt adepta seturilor, cu pietre (semi)pretioase, aur sau argint, stil casual, elegant, chic.
Va prezint cele mai iubite bijuterii ale mele si povestile lor pe scurt.
In stanga avem un set din argint cu opal, inelul achizitionat de pe joysilver.ro si cerceii ulterior de pe ebay. Desi nu am gasit cercei acelasi model merg bine impreuna si scot din anonimat o tinuta all black casual sau all white.
Setul cu rosu e din argint si granat, ambele de pe ebay. Mi-a palcut foarte mult inelul si chiar am licitat pentru el si l-am scos la 2 $+8$ shipping-ul. Le-am comandat odata cu cerceii cu opal si toate 3 au fost echivalentul a 120 RON. Imi place sa le port la tinute cu negru, gri, bleumarin sau chiar rosu.

Cerceii din stanga i-am comandat dintr-un impuls de pe cerceideargint.ro si sunt argint cu citrin, piatra lunii si peridot. De obicei port numai cercei tip stud si astia sunt exact pe gustul meu, nici prea mari, nici prea mici, fatetati , colorati si stralucitori. In plus merg la o groaza de culori pe care le pun in evidenta.Au costat toti trei 100 ron cu tot cu transportul prin curier.

Setul cu mov l-am cumparat din Carrefour de la un stand cu bijuterii din dreptul magazinelor. Sunt fascinata de culoare si este cel mai purtat. Cerceii si-au schimbat putin culoarea, au palit la propriu si nu sunt din vreo piatra in special. Au costat foarte putin, 34 de RON amandoua.

Bratara si cerceii din stanga sus sunt din ametist cu argint iar cel din dreapta cu argint si malachit. Le-am comandat de pe edora.com si au costat in total 120 RON cu tot transport(curier). Le port mai rar pentru ca sunt cu cercei care atarna si cu bratara si merg mai mult vara dar  imi plac foarte mult.


Bratarile sunt pe sarma flexibila cu margele si sunt facute de o colega de serviciu, Eliza, foarte talentata. Le port mai ales vara si mai ales pe cea cu mov si imi place sa ma joc cu ele:)).Setul de jos este din zwarovski
si e facut tot de Eliza si are un efect WOW la tinute elegante, gen little black dress.

Setul din stanga sus este din aur, inelul primit de la mama cand am intrat la facultate iar cerceii cumparati de mine ulterior. Sunt un set foarte usor de purtat, la orice. Bratara fixa din dreapta sus este tot din aur si e primita de la nasa mea, cand aveam 19 ani, de Craciun si imi este foarte draga. Lantul cu soparlica este de la o revista si e foarte de efect.Imi place sa-l port la un maieu negru mulat.
Mai am margele colorate din lemn sau sticla si cercei tip stud de diverse feluri insa acestea sunt preferatele mele.Sper ca v-au placut.

Un comentariu: