Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Fond de ten ASTOR Mattitude HD

In materie de fond de ten imi doresc o acoperire medie/mare, un finish glowy iarna, mat vara si fireste, rezistenta la transfer. Am tenul normal-uscat iarna si mixt vara, usor neuniform si cu monstruleti din cand in cand.
Acum doua veri am achizitionat acest fond de ten in varianta simpla si tin minte ca mi-a placut foarte mult.  Acoperea cat era necesar, mentinea tenul mat si nimerisem si culoarea.
Varianta HD se presupune a avea efect de iluminare prelungit a tenului , dar care dupa mine, nu e foarte evident.Are SPF 22, pretinde ca tine pe ten 15 H(poate doar cu primer) si nu vad sa mai aiba extractul acela de bumbac de la varianta initiala care isi facea foarte bine treaba.
Nuanta mea e 02 din cate imi aduc aminte si are o denumire ceva cu Beige si mi se potriveste. Oricum toate nuantele de Medium Beige sunt apropiate de tenul meu si ma pot orienta mai usor.
Mirosul aduce un pic a crema autobronzanta si intr-adevar lasa tenul mat si catifelat insa dupa cateva ore isi pierde din prospetime. De blenduit se blenduieste excelent, dupa cum se poate vedea si este foarte usor de aplicat. In poze tenul iese ok, dar nicidecum HD si marele lui defect este ca nu pastreaza tenul intact si proaspat de-a lungul zilei. Totusi fata nu luceste dizgratios, nu se ia evident pe haine si nu arata rau, nici dupa 10 ore. Oricum am folosit produse mult mai bune si acestuia i-as da un 7 din 10.

Pompita dozeaza intr-o singura apasare cam cat am pe mana, deci nu se va irosi din produs. Ambalajul in sine imi place mult ca e suplu si usor insa formula mi-ar fi placut sa semene mai mult cu varianta initiala.

2 comentarii:

  1. Bine ca ai scris tu despre el, eu eram destul de tentata sa-l achizitionez, in cautarea acelui efect HD. Dar se pare ca raman la Colorstay-ul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello I would like to ask how much it costs and where I can buy it on the internet because of hunger and do not have it anywhere

    RăspundețiȘtergere