Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 aprilie 2011

Revlon Custom Creation

Un singur fond de ten si 4 nuante de culoare...ideea stralucita a celor de la Revlon. Nu pot sa zic ca nu m-a atras, mai ales ca avem nevoie de cel putin 2 nuante de fond de ten pe an pe care le mai si amestecam intre ele.

Cum functioneaza de fapt ideea? Sunt patru recipiente, cu nuante apropiate si cu un capac-pompita care se roteste si elibereaza fond de ten de la deschis(1) la cea mai inchisa(5) nuanta, pe care o alegi, dupa preferinta.
Se gaseste in 3 variante: Light, Medium si Dark si costa in jur de 70 RON.
Eu am ales Medium,  vara il setez pe 5 si iarna pe 2. Intre aceste anotimpuri merge un 3 sau 4.
Din pacate nu am putut sa va arat diferentele dintre ele pentru ca as fi irosit mult produs pana se curata pompita si aparea nuanta personalizata insa diferentele sunt subtile intre nuante succesive si mai evidente intre 1 si 5.
Ce m-a frapat uitandu-ma la ambalaj a fost lista ingredientelor, pe vreo 21 de randuri, dar m-am linistit cand am vazut si vitamine si extracte naturale printre ele.
Acoperirea este medie, usor matifiant si este potrivit mai mult unui ten normal decat uscat sau mixt/gras. Cel mai mult la el mi-a placut ca are nuanta ideala in orice anotimp si nu creaza senzatia de masca, este destul de rezistent si placut pe ten. In poze fata are o culoare uniforma si naturala.
Mi-ar fi placut totusi sa fie mai pigmentat ca sa obtin mai multa acoperire pentru ca nu imi place ideea de acoperire adaptabila(buildable coverage). I-as da totusi un 8/10.

3 comentarii:

  1. chiar zilele trecute mă gândeam la fdt-ul ăsta și cum funcționează... mă bucur că am aflat de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar cautam un review pentru asta...insa sunt foarte oily..mai ales vara :(

    RăspundețiȘtergere
  3. azi mi-a venit si mie. nu prea oberv diferenta dintre 1 si 5...dar e ok...

    RăspundețiȘtergere