Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 aprilie 2011

Vichy Aqualia Antiox Fluid Hidratant 24 H

In materie de creme de fata sunt foarte pretentioasa pentru ca am un ten schimbator si dificil. Dupa 25 de ani am constatat ca si-a pierdut din hidratare si ca incepe sa se rideze si am nevoie de creme mai hidratante, mai bogate si totodata sa se adapteze la nevoile fetei mai ales ca iarna am tenul uscat si vara este mixt. Pana acum nu am gasit nicio crema adaptabila si le schimb in functie de anotimp.

Vichy  Aqualia Antiox Fluid Hidratant 24 H destinat tenului mixt si normal, cu apa termala Vichy, polifenoli din citrice, protectie UV(SPF 12), hipoalergenic si fara parabeni cu efect de luminozitate si intinerire asupra tenului, dupa 25 de ani.

Aceasta crema am cumparat-o vara trecuta din Farmacia Donna avand ca bonus o apa termala Vichy(150 ml)si din cate imi aduc aminte a costat 47 RON la o promotie. O afacere foarte buna de altfel.
Gramajul este de 40 ml, capacul se insurubeaza si aplicatorul este ca de corector lichid, ceea ce permite dozarea precisa a cantitatii.
Se prezinta ca o crema usoara de culoare bej rose cu particule maronii care se topesc atunci cand este aplicata pe ten si miroase delicios a bomboane.
Intra repede in piele si confera un aspect de bonne-mine fara a parea foarte sidefat sau colorat. Pur si simplu lumineaza tenul. Efectul insa, se pastreaza putine ore pe tenul meu.
Nu are efect matifiant, fapt pentru care o folosesc mai mult toamna si primavara.
Este o crema foarte placuta insa cred ca este mai potrivita unui ten normal si tanar, fara probleme de hidratare.


Un comentariu:

  1. iti multumesc mult draga mea pentru comentarii! si si iti multumesc pentru review,foarte util!te pup

    RăspundețiȘtergere