Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 mai 2011

Avon 3 in 1 Demachiant, tonic si hidratant cu aloe si ghimbir

....iarasi nu este ceva ce as fi ales pentru demachiat insa ma omoara mirosul (pentru cunoscatori, miroase a cactus din gama Planet Spa sau Sensuous-Estee Lauder)....

Prima data cand l-am vazut in catalog m-am gandit, ok, e un demachiant normal, care nu se clateste ca apoi sa aflu ca e fix pe dos. Ce-i drept, cand am vazut cuvantul ghimbir insotit de aloe, deja eram curioasa.

E o ciudatenie de demachiant, de un alb translucid, cu o consistenta de crema-gel care nu face absolut nicio spuma in contact cu apa(desi pe flacon scrie ca in combinatie cu apa face spuma) insa dupa ce l-ai masat bine pe ten si l-ai clatit,  face fata sa scartaie, atat de curata si hidratata ce este.
Desi risc sa ma repet, mirosul e delicios. As sta cu nasul in asa ceva toata ziua si nu m-as satura. Cele mai sensibile probabil l-ar gasi deranjant si gretos insa e doar chestiune de gust.
Imi place si o sa-l mai cumpar doarece e foarte convenabil ca pret(ceva gen 13 RON-200ml), curata bine, are putine ingrediente(ceea ce ma face sa cred ca nu e o chimicala complicata si greu de tolerat pentru organism), are gel de aloe si extract de ghimbir,  miroase minunat si e ciudat ca nu face spuma si totusi curata.
Merita incercata!

Un comentariu:

  1. Eu mi l-am luat cand a aparut prima oara in catalog. Costa doar 5 lei asa ca daca n-ar fi fost bun ca demachaint il faceam sapun lichid. Surpriza: chiar a fost bun; oricum nu aveam mari asteptari de la gama asta. Ceea ce imi place mult la el e ca nu mai simt nevoia sa ma dau cu crema hidratanta dupa ce ma spal pe fata. Mirosul nu ma deranjeaza, imi aminteste de cremele de bebelusi. Pana acuma e cel mai bun demachiant pe care l-am avut de la AVON.

    RăspundețiȘtergere