Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 iunie 2011

Shopping pe ladys.ro

Acum cateva zile am descoperit un catalog lady's care continea o groaza de produse de machiaj si ingrijire, plus parfumuri la preturi suspect de mici. O parte din ele sunt fabricate in Bulgaria. Prietenul meu mi-a zis sa nu ma mai mir de preturi pentru ca sunt reale. Toate produsele care se vand contin in pret 15-20% costul de productie in rest distributia, marca, adaosuri comerciale, tva, etc. Bulgaria se stie ca e aproape un paradis fiscal.
Am zis ca nu e mare pierdere, mai ales ca intrand pe site am constatat ca preturile lor sunt cu 25% mai mici decat in catalog, daca iti faci un cont si ai comenzi mai mari de 100 RON. In plus nu platesti transportul si primesti cadou un set de mostre de parfumuri si cataloage(am primit unul prin posta si 3 in colet). Incantarea mea a fost cu atat mai mare incat am facut o comanda de 137 de RON, impreuna cu niste colege si produsele au venit a 4-a zi, prin posta. Exista si varianta de curier si ajung chiar si a doua zi.
Sa va arat ce ne-am luat si ce parere mi-au facut produsele.

Sampon nutritiv Kokona Q10 400ml (400 ml) = 9,36 Lei
Este pentru par uscat si vopsit, deci si prin urmare nu este bun pentru parul meu moale si fara volum. Miroase frumos si astept sa vad cum isi face treaba la persoana care si l-a comandat.
Vopsea de par Prestige  = 7,49 Lei
Din cate am aflat de la niste doamne si dupa vanzarile de pe site este o vopsea foarte buna, care prinde bine, tine mult si parul se pastreaza matasos o perioada buna. Voi reveni dupa vopsire si dupa un timp.
 Crema de fata si corp Camil ulei de masline (250 ml) = 10,74 Lei
Este o crema care imi aminteste de ceva, si mirosul si denumirea. Am incercat-o. Este foarte pufoasa si intra rapid in piele, catifeleaza si are un parfum discret, deloc persistent. Este foarte placuta.
edp Lucky Crystal Dolly 30 ml (30 ml) = 12,36 Lei
edp Free Lady Dolfy (50 ml) = 16,86 Lei
Sunt doua parfumuri dulci-fructate comandate de o colega de-a mea.  Am aflat ca mirosul persista vreo 2 ore pe piele si un pic mai mult pe haine si sunt usor de purtat in geanta pentru e reimprospatare. Colega mea mi-a spus ca a cumparat parfumuri mult mai scumpe care faceau acelasi lucru, deci raport pret-calitate  echitabil.
Crema de fata de zi antirid Kokona Q10 (100 ml) = 11,25 Lei
Nu cunosc. revin cu review mai tarziu.
edp Pretty Lady Lily (50 ml) = 19,72 Lei
Pe acesta l-am comandat mamei mele care e innebunita dupa parfumul de lacramioare. Esenta este fabricata in Franta si miroase foarte puternic la inceput apoi se aseaza si miroase cateva ore bune.



 Periuta de dinti Orbel (periuta) = 5,36 Lei(4 buc)

Periutele le-am luat pentru ca mi-a placut capacelul, util in calatorii, pentru design si perii moi si de ce nu, pentru pret. Inafara de aspectul un pic zdrentuit al imbinarii de plastic colorat peste cel incolor, nu am ce sa-i reprosez.




Ascutitoare Pigy (3,5 x 3,5 x) = 2,24 Lei
Este o ascutitoare foarte simpatica, cu recipient colector detasabil si un nasuc de purcelus rabatabil, in care se introduce varful creionasul de ascutit. Ascute bine dermatografele cu mina normala.
Gel de fata antibacterial (135 ml) = 8,90 Lei
Este un gel cu un parfum revigorant, face spuma cam putina insa isi face treaba. Incovenient: este bun numai pentru tenul gras deoarece usuca.

edp Lucky White&Blue (fresh, fructat) (30 ml) = 12,36 Lei
Este replica foarte reusita a lui Light Blue de la D&G. De asemenea, seamana foarte bine si cu cel de la D&P care imita acelasi parfum dar care e cu cativa zeci de RON mai scump. Il port in geanta si imi place. Persista la fel ca celelalte
In catalog am sesizat si replici dupa Omnia Cristaline, J'adore, etc (dupa note).
Perfect colours mascara ultramarine (12 ml) = 8,25 Lei
Mi-am dorit un mascara mov intens si asta am crezut ca este. In schimb este un albastru foarte frumos, vizibil in lumina. Inafara de culoare este decent si cam atat.

Tus pentru pleoape negru (8 ml) = 7,12 Lei
Sunt in cautatea unui tus bun cu pensula de cand l-au scos/stricat pe cel de la Giordani. Acesta se apropie foarte mult de ce-mi doresc. Traseaza o dunga continua, fina si neagra si rezista destul de bine pe pleoape. Sa vedem testul timpului de utilizare. Oricum este excelent pentru 7,12 Ron si o sa-l mai cumpar  si altadata cu siguranta.
 Tampoane Palomita - Normal (8buc) = 2,62 Lei
Eram curioasa cum sunt mai ales ca folosesc o.b.-uri si m-am cam saturat de ele. Arata aproape la fel, cu exceptia invelisului care are aspect de bumbac si pare mai placut la utilizare si a firului roz. Daca sunt si bune, atunc pot sa zic ca voi face economii serioase in timp (asta daca nu devin fana a cupei menstruale care urmeaza a fi achizitionata).

Crema de picioare emolienta eucalipt (45 ml) = 2,99 Lei
Am lasat la urma ce-i mai bun. Cremuta asta este ceva extraordinar. Intra incredibil de repede in piele si o netezeste ca dupa o pedichiura profesionala, fara sa lase nicio pelicula, nici grasa, nici cu reziduuri care sa se cojeasca apoi sau altceva, pur si simplu o talpita moale si neteda. Desi mirosul de eucalipt nu este foarte puternic, se simte o senzatie de relaxare ca dupa un masaj cu ceva racoritor si cel mai important: toate aceste efecte dureaza cel putin o zi!!!Sa mai spun ca pretul e de 3 RON? O sa cumpar cate una tuturor femeilor dragi si mie n-o sa-mi lipseasca atata timp cat o sa existe.


Per ansamblu sunt foarte incantata de descoperire si deja am pus ochii si pe alte produse. Merita sa le incercati.

3 comentarii:

  1. interesant,si eu luat de la lady's dar de la o doamna care face comenzi din catalog.O sa iau si eu cateva din produsele de le-ai luat u,m-ai facut curioasa.A..si daca doresti,sa incerci si tampoanele acelea de uz zilnic,miros incredibil de bine:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Vopseaua de par e f buna. Eu sunt multumita de produsele de la Ladys. F rar comand din catalog,caci toate produsele sunt bulgaresti,iar eu fac Bulgaria-Romania cam o data pe luna.Plus ca acolo sunt mult mult mai ieftine.
    Eu folosesc nuantator Prestige,e mega bun. Nu imi cade parul,luciu tine destul de mult,iar de fiecare data cand ma spal,se transforma intr-o culoarea f frumoasa.De exemplu de la rosu rosu,la roscat,lamahagon..apoi usor usor castaniu inchis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut cataloagele , sunt destul de ok . Cred ca o sa comand si eu in curand :)

    RăspundețiȘtergere