Faceți căutări pe acest blog

duminică, 23 octombrie 2011

Dress or madness, to impress

Buna fetelor!
Am lipsit o buna perioada de timp, pe care l-am alocat (inafara serviciului) shopping-ului on-line, astrologiei si gimnasticii medicale.
In mare, am shopping-uit pe miniprix, pe bonprix, pe ocazii, avon, oriflame si pe otto. Am vrut sa-mi iau o bluza si m-am ales cu alte 99 de alte chestii fara de care (nu) pot sa traiesc si odata intrata in frenezie, nu ma mai pot opri. Urmeaza sa dau faliment.
Astrologia e o veche pasiune de a mea si am studiat niste tratate interesante, am aplicat noile informatii in baza mea de date, activitate foarte minutioasa, dar care imi place foarte mult si imi este de ajutor.
Cu gimnastica, va povestesc altadata ce si cum, ca e mult de spus.
In fine, de cateva saptamani ma agit cu o nunta si vreu sa va arat ce rochie, pardesiu, biju-uri, pantofi  si ce manichiura mi-am ales.
Rochia(dantela pe satin) si pardesiul sunt facute de mama mea cea talentata(m-au costat cam 100 RON, materialul si furniturile), pantofii bleumarin ii am de anul trecut si sunt foarte comozi ( 5th Avenue Deichman, 140 RON) iar cei rosii sunt din piele intoarsa si sunt de la Next(Miniprix, 89 RON) si ma bat putin la piciorul drept. Biju-urile nu sunt din acelasi set dar zic eu, merg foarte bine, mai ales ca cerceii nu se prea vad din cauza parului. Am avut cerceii si lantisorul si am luat un pandativ asortat (32 RON), incercand sa mai fac economie.
 









 


Tot economie vreau sa fac si cu parul, sa ma coafez singura insa m-am trezit ca am dat 50 Ron pe 4 perechi de ciorapi tip dres. De ce? Pentru ca sunt niste porcarii cei de 15-40 DEN, simpli si banali din lycra. De abia imbracati si se vad groaznic, parca agatati peste tot, nuanta neuniforma, ciudati. Nu pricep de ce sunt asa prost calitativ, cum sunt cei de la Diamond. Nu mai cumpar niciodata nimic care nu este Laura Baldini sau Gatta. A trebuit sa ma duc in supermarket din nou si sa pierd o groaza de timp ca sa ma aleg cu niste ciorapi decenti. Mi-am luat pana la urma 2 de la Gatta(preferatii mei) nestiind ce sa aleg: unii simpli de 15 DEN si unii cu model de fagure marunt, care imi plac la nebunie.


Un comentariu: