Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 ianuarie 2013

Planet Spa Indulgence african shea butter&chocolate truffle silky body soufle

Phiu...ce denumire lunga are delicatesa aceasta pentru corp!


 Pentru amatorii de ciocolata, va rog, nu va abtineti pentru ca nici nu stiti ce pierdeti!
Gama Indulgence care mai cuprinde si un ser pentru ten cu aur si ulei de masline si un elixir pentru baie cu sampanie m-a facut sa ma simt rasfatata.
Cand au zis souffle de corp nu au exagerat, deoarece textura si culoarea este cea a unei creme foarte fine de ciocolata, frisca, souffle de ciocolata si mintea iti joaca feste, avand tendinta sa o gusti.
Se poate observa si un sidef foarte fin care nu se transfera pe piele in momentul in care minunatia se topeste practic pe ea. Mirosul este de cacao, de ciocolata calda, gurmand si persistent. Pijamaua mea miroase zile intregi dupa ce am folosit lotiunea aceasta pufoasa care lasa pielea catifelata, nu matasoasa, cum pretinde.
Crema tinde sa se separe putin(cum se observa in poza) insa calitatile sunt neschimbate, dupa ce o amestec din nou.
O alta bila alba o dau ingredientelor caci untul de shea e la inceputul listei.
Numai cuvinte de lauda am pentru aceasta ciocolata de corp si nu cred
ca o sa ma despart de ea curand.
Elixirul de baie este si el auriu-sidefat, cu un miros dulceag de sampani. Nu prea face spuma insa se simte in cada, parca inmoaie apa. Il folosesc destul de rar, la ocazii speciale.
Serul pentru ten contine un exfoliant chimic, AHA daca nu ma insel iar particulelele aurii dispar de pe ten odata ce serul intra in piele. Lasa o senzatie matasoasa insa am observat ca-mi apar mici cosulete pe ici pe colo cand o folosesc. Cred ca este mai potrivita unui ten uscat, matur. O s-o dau spre testare unei matusi sa vedem cum se impaca cu el.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu