Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 martie 2011

and here I go....

E greu sa fii femeie...atatea alegeri, atatea nevoi si stari pe minut, atatea de vazut si testat ca simti ca nu-ti ajunge o tinerete. Am 27 de ani acusi si simt sa o fac si pe asta. O sa incerc sa va impartasesc si eu o bucatica din viata mea, cu bune, cu rele, din tot sufletul si cat voi putea de sincer.
Nu mai stau sa "cuget" si voi porni de undeva, si anume cu LISTA mea, a produselor fara de care mi-ar fi greu sa traiesc, pentru ca apoi sa fac cate un review pentru fiecare. Ordinea este aleatoare...from head to toe, from cleaning to makeup...

No1. Sampoanele Elseve Color Vive,  Gerovital Regenerant si Masca Loncolor pentru par vopsit.
No.2. Geluri de dus sunt foarte multe care imi plac dar ma intorc mereu la Palmolive cu lapte(pe care il iau din strainatate de cate ori am ocazia pentru ca in Romania nu mai exista), Avon Senses(oricare), Planet Spa(exfoliant corp cu extract de lotus), Marinaud crema de dus cu ciocolata si migdale si cu lamaie si ginseng, gelurile Dove(toate) si ma opresc aici pentru ca sunt sute de sortimente de incercat.
No3. Pentru curatarea fetei folosesc Gel gomant Sebo Specific de la Yves Rocher, Sapun facial Herbagen cu albastrele, ulei demachiant cu trandafir si ulei de ricin Logona si demachiant ochi machiaj waterproof Nivea. De doua ori pe saptamana imi pun cate o masca de la Planet Spa Avon sau Cosmetic Plant.
No4. Crema de fata e intotdeauna La Roche Posay Hydraphase UV Leger sau Elmiplant cu Miere si Cimbrisor. Noaptea folosesc ulei de samburi de struguri sau de argan si pentru zonele uscate(si pentru corp) folosesc unt de shea.
No5. Creme de corp folosesc cu mare drag trei: Soft@Glow SSS Avon(dupa ce ani la randul am consumat pe paine Garnier Stralucire de Vara), legendara Milk&Honey de la Oriflame si untul de corp de la Fennel, descoperire mai noua, cu unt de cacao (deocamdata)....
No6. Pentru maini si picioare nu am favorite dar o sa enumar cateva, mai tarziu....
No7. In materie de make-up sunt dependenta de mascara Giordani Gold si Revelation(Oriflame). Ca  fond de ten alternez Astor Mattitude, Revlon Custom Creation, Max Factor Age Renew si unul mineral (Serena). Folosesc un primer pentru fard ochi de la Radiant si mai putin unul de fata de la Avon(Magix).Fardurile de ochi sunt nenumarate, de la no-name-uri, Ruby Rose, Elf, Flor Mar la cele din supermarket-uri(la fel de no name).Totul e sa-si faca treaba si sa aiba culori tari si frumoase. Blush-uri: mineral(Serena), bronzer si highlight de la Elf si un Bronzer Yria de la Yves Rocher. Tus de ochi:  Elf sau Rimmel, creioane dematograf: Ada, diferite culori si Elf. In materie de gloss-uri de buze imi plac cele de la Elf, mai posed si unul de la Oriflame(Power Shine) iar rujuri tot Power Shine in nuante delicioase de fructe, Max Factor Intensely Red, un nude mat de la Deborah, un roz inchis Rimmel(Sweetheart Tulips) si doua Hydracolor foarte moi si hidratante (Oriflame).
No7. Ca baza de unghii folosesc un intaritor de unghii de la Rimmel sau Astor iar lacurile mele mai toate sunt Golden Rose, unul O.P.I, doua Elf si unul Rimmel, in total vreo 20 de nuante. Mai posed si un Matte Finish de la Rimmel.
Cu siguranta mi-a mai scapat cate ceva dar o sa remediez problema pe parcurs. Nici nu mi-am imaginat cate produse folosesc!
Urmeaza review-urile....stay tuned...

Un comentariu:

  1. Dragă Danita,

    Dacă te interesează o colaborare cu compania noastră, StrawberryNET, mă poţi contacta aici: ioana.handabut1@gmail.com. Ioana

    RăspundețiȘtergere