Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 martie 2011

O.P.I. Red Hot Ayers Rock

Cum tocmai mi-am dat unghiutele cu lac, am zis sa vi le prezint si voua. Este un singur strat(cu o mica greseala de aplicare, may I add) iar jos in varianta mata.
Desi nu sunt fana O.P.I. trebuie sa recunosc ca asa rezultat numai cu un singur strat nu prea reusesti. De fapt singurul cusur pe cate i-l gasesc e ca nu rezista mai mult de 2 zile, ba chiar de a doua zi incep sa se estompeze varfurile unghiilor. Este totusi o culoare frumoasa, clasica si de ce sa nu recunosc, am un fetis sa-mi cumpar item-uri de baza, clasice, de la brad-uri de renume, pentru ca ma simt mai bine si investitia merita. In plus, oricum nu port un lac pe unghii mai mult de doua zile, pentru ca am prea multe si ma imbrac foarte colorat si trebuie sa ma asortez intr-un fel sau altul.

2 comentarii:

  1. Sunt frumoase ojele OPI, dar parca prea scumpe...ma darama financiar daca iau 2-3 pe luna ! Oricum, faina culoarea ta :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa e, de asta e si singura mea oja O.P.I. si de asta e rosie, ma tot dau cu ea si nici nu se cunoaste in sticluta. Alta nu cred ca mi-as mai lua...ojele Golden Rose sunt 5% din pretul lor, la fel de frumoase si rezistente.

    RăspundețiȘtergere