Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 martie 2011

Ce nu stiti despre mine....

Din seria"sa ne cunoastem mai bine":
1. Am 1.67 cm, 48 de kg, Rac cu Ascendent in Leu, sunt economista si lucrez la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" din Iasi din timpul facultatii, adica de 4 ani.
2. Am un catelus, un "shitzu-bishon" pe nume Zupy, care implineste 3 ani in iulie si este iubirea vietii mele.
3. Sunt pasionata de astrologie, o studiez de vreo 5 ani de zile, activez pe un forum de astrologie si am senzatia ca nu-ti ajunge o viata sa-i descifrezi secretele.
4. Iubesc calatoriile si mi-am propus sa vad cat mai multe locuri, de cate ori voi avea ocazia. Visul meu este sa ajung la Rio de Janeiro.
5.  Imi doresc sa locuiesc la casa, sa ma ocup de gradinarit si sa am o multime de flori.
6. Nu mananc varza de niciun fel si sunt innebunita dupa caise si scortisoara.
7. Am o obsesie pentru culoarea mov insa imi plac in egala masura verdele smarald, rosu si albastru regal. Mai nou imi fac cu ochiul corai-ul si rozul prafuit.
8. Daca as ajunge pe o insula pustie n-as avea nevoie de nimic decat de iubitul meu, George care este foarte inventiv si ar gasi solutii sa traim confortabil. Problema e ca el n-ar pleca fara laptop si conexiune la internet:)).
9. Am permis de conducere de la 18 ani insa nu conduc deloc si e marele regret al vietii mele. Tot aman momentul cand o sa renunt la sofer.:-ss. Compensez regretul cu faptul ca merg mult pe jos si-mi face bine la sanatate.
10. Mi-as dori sa traiesc intr-o tara mai civilizata, cum ar fi Germania.
Va urma....

2 comentarii: